Persoane interesate

marți, 17 ianuarie 2012

Afacerea Anului 2012 - Reforma Sănănătii în România


Afacerea Anului 2012
Reforma Sănănătii în România
Aderarea la Noul Sistem de Sănătate
Cititi întreg articolul si ve-ti afla în ce constă secretul !

Definitie: Adeziune – aderare, atasare (la ceva), solidarizare constientă (cu ceva).
Banca Mondială, Fondul Monetar International si Comunitatea Europeană au impus Guvernului României reforma în domeniul sănătătii, care presupune transferul responsabilitătii Ministerului Sănătătii către Case Private de Sănătate pentru buna administrare a sistemului, după modelul olandez. Bun venit Sistemului Privat de Sănătate!
Doamnelor si Domnilor, este timpul pentru mult asteptata Reforma în Sănătate!
În anul 2008 s-a format o comisie la nivel prezidential cu atributii pentru elaborarea unui proiect privind noua lege de sănătate. România si Bulgaria sunt ultimele tări din Europa care încă nu posedă un Sistem Privat de Sănătate.
Suntem presati de creditori (FMI, BM si EU) să introducem acest sistem până în luna Septembrie 2012. Olanda, Statele Unite, precum si alte tări dezvoltate au trimis specialisti in elaborarea unui proiect viabil pentru introducerea noului sistem de sănătate. Pentru acest proiect, România va primi fonduri de 250 milioane euro de la FMI, Banca Mondială si Comunitatea Europeană, bani ce vor fi folositi pentru infrastructură, tehnică de calcul, resurse umane.
Presedintele Traian Băsescu a declarat în public că elaborarea proiectului reformei sănătătii constituie prioritatea numărul zero si si-a asumat întreaga răspundere în acest sens. În  Noiembrie 2011  proiectul a intrat în Guvern pentru dezbatere, a fost aprobat, legea urmând a fi aprobată de Parlamentul României iar în 2012 se va face trecerea obligatorie la noul sistem de sănătate.
Ce se prevede pentru noul sistem de sănătate? Se doreste un sistem mixt (de stat + privat). Vor exista mai multe Case Private de Asigurări de Sănătate, precum si o Comisie Natională Pentru Supravegherea Asigurărilor de Sănătate.
În momentul de fată un angajat plăteste 5,5% din venitul brut iar angajatorul 5,2%, însumând 10,7% catre CASS – Contributia de Asigurări Sociale de Sănătate. Din cei 10,7%  vor fi virati 5% către sistemul privat de sănătate. Pensionarii, somerii înregistrati la AJOFM, persoanele aflate în întretinere, copiii până in 18 ani vor fi coasigurati, adică le va plăti statul contributia către asigurarile de sănătate. Astfel, românii asigurati vor beneficia de pachete de servicii de bază (începând de la 200 euro / an) oferite de Casele de Asigurări de Sănătate.
Contributiile sociale la fondul social de sănătate vor rămâne obligatorii, însa fiecare român va putea alege ce casă de sănătate îi administrează banii. (Ziarul Financiar)
Oportunitate + Pregătire = Succes!
Tineti minte Reforma Pensiilor din anii 2007-2008? La Pilonul 2 (Pensii Private) au aderat ~4.500.000 români si s-au făcut în medie 10 adeziuni de agent. Facem un mic calcul 4.500.000 * 50 / 4.2 și aflăm că 50+ milioane euro au fost câstigati de către agentii harnici si intreprinzători.
Câti bani vor câstiga agentii de adeziune în timpul Reformei Sănătătii?
    • Asigurări Obligatorii de Sănătate
    • ~19.000.000 potentiali clienti
    • Câstiguri EVALUATE între 100 sii 350 lei pe adeziune (contract)
După cum vedeti, este vorba de foarte multi bani. Asa se întamplă când faceti afaceri cu statul. Casele private de asigurări de sănătate vor concura pe piata serviciilor medicale (5 miliarde euro / an) iar agentii de adeziune pentru un mic procent din  afacerea  Anului 2012, afacere estimata la   valoarea de 200+ milioane euro.
În acest moment se crează infrastructura, acest lucru constând în cooptarea de agenti care să colecteze adeziuni de la populatie. Începând cu  intrărea  în vigoare a legii fiecare agent marketing va putea recomanda SOCIETATII DE ASIGURARI, sau BROKERULUI cu care FININVEST va avea contract, potentiali clienti fapt pentru care va fi renumerat ca atare.
Fiecare cetătean major va semna o cerere sau o adeziune iar pentru minori vor completa părintii, tutorii.
Agentul de marketing are garantate recomandarile din propria lui familie (partenerul de viată, copiii, părintii, bunicii) si posibil ale apropiatilor (familii apropiate, rude, rude prin aliantă, colegi – de muncă, facultate, liceu, generală, prieteni, vecini, cunostinte, angajati etc.). Un agent de maketing estimam poate câstiga cistiga la recomandare de clienti între 100 si 350 lei pentru fiecare recomandare facuta si concretizata. Pentru început, 10 recomandari concretizate  se estimeaza cistigarea  a minim 1000 lei.
E cineva care crede că nu poate recomanda  în cele sase luni 10 adeziuni?
Probabil suma de 1000 lei nu vă impresionează. Din fericire, se pot câttiga mult mai multi bani. 10.000 lei v-ar impresiona? Dar 100.000 lei?
Dacă doriti să aflati cum puteti câstiga acesti bani sunati la 0766300796 sau 0726142305
Atentie!
    • Timpul pentru colectarea de adeziuni va fi foarte scurt (se estimeaza 6luni)
    • Concurenta este dură, asa că nu mai stati pe gânduri! Apucati-vă de treabă si faceti multi bani!
Da, Vreau să Fac Multi Bani!


Cum Câstig? Pentru a putea RECOMANDA  clienti , fiecare viitor agent de marketing  poate semna un contract de mandant cu FININVEST, scopul companiei fiind Formarea si Dezvoltarea Fortei de Vânzare prin seminarii GRATUITE tinute în toată tara.

În România, orice venit este impozabil, dar  FININVEST opreste 100% din impozit la sursă (impozit final), fără a fi nevoie de depunerea declaratiei 220 la FISC. Cu alte cuvinte, impozitul va fi deja plătit pentru dumneavoastră, fără bătăi aditionale de cap!
Taxa de înscriere in baza de date FININVEST este 60  lei. O taxă de înscriere foarte mică, avand în vedere că:
  • Puteti recomanda clienti: Castignd   estimativ între 120 lei (nivelul 1) si 350 lei (nivelul 8 ) pentru fiecare recomandare  concretizata .
  • Puteti recruta agenti: Primiti 10 lei direct în contul dumneavoastră pentru fiecare agent recrutat,iar incepind cu nivelul 4 primiti  indemnizatie de conducator pentru fiecare agent de marketing  avut in echipa proprie.
Sistemul MLM oferit de FININVEST
Multi Level Marketing:
Cel mai eficient sistem de vânzare din lume. Numai în anul 2010, afacerile în sistem MLM au adus venituri de 100 miliarde dolari.
În acest scop, FININVEST  a creat un sistem MLM simplu, intuitiv si cu beneficii majore pentru agentii instruibili, harnici si intreprinzători.
Am să vă dezvălui un mic SECRET:
În Multi Level Marketing, nu cel care vinde mai mult  câstigă cei mai multi bani, ci cel care îsi formează cea mai mare retea!
Regula de Aur:      Dezvoltarea Structurii > RECOMANDARI Directe
E timpul să vedem concret de unde ne vin banii:
  • În primul rând, RECOMANDAND din cei ~19.000.000 potentiali clienti pentru REFORMA estimind un comision de 100 – 350 lei / adeziune.
  • Dar, fiindcă e un sistem Multi Level Marketing, banii importanti vin din crearea structurii. (Regula de Aur!)
Exemplu:
Cunoasteti un patron de firmă cu 10 angajati. Ar fi greu (dar nu imposibil) să recomandati pe  angajatii firmei si familiile lor. Indicat ar fi să-i prezentati afacerea patronului si să-l includeti în structura dumneavoastră. Astfel, pentru fiecare recomandare concretizata facută de patron dumneavoastră veti primi bani. Dacă patronul prezintă mai departe afacerea unora dintre angajati, acestia pot face la rândul lor adeziuni familiilor lor, rudelor, cunostintelor etc. Dumneavoastră veti câstiga bani la fiecare adeziune facută de patron precum si de angajatii acestuia. În mare cam asa functionează un sistem Multi Level Marketing.
Pentru a motiva agentii si mai mult, se oferă numeroase bonusuri, începând cu premii in bani  wekenduri in strainatate si multe alte surprize.
  • Mai jos aveti treptele de carieră oferite de  FININVEST
  • Am folosit “Nivelul 1+/8″ deoarece consider că nici un român nu doreste să rămână la nivelul 1, când observă ce potential au nivelele superioare





Trepte Carieră:
Conditii de Avansare:
Nivel 1+/8
1 – 9 agenti
120/ Recomandare
Nivel 2+/8
10 – 29 agenți
136lei / Recomandare
Nivel 3+/8
30 – 74 agenți
150 lei / Recomandare
Nivel 4+/8
75 – 199 agenți
164 lei / Recomandare
Nivel 5+/8
200 – 499 agenți
176 lei / Rcomandare
Nivel 6+/8
500 – 1199 agenți
186 lei / Recomandare
Nivel 7+/8
1200 – 2999 agenți
194 lei / Recomandare
Nivel 8+/8
3.000+ agenți
200 lei / Recomandare
1
-----
2
10 agenti
3
30 agenti
4
75 agenti
5
200agenti
6
500 agenti
7
1200 agenti
8
3000+ agenti

Nivelul 1+/8
Nivelul 1+/8
120 lei / adeziune
Agenti în structură: 0 – 9
9 recomandari * 120 lei = 1080lei
10 colaboratori * 5 lei = 50 lei (comision recrutare)
20recomandari  * 120 lei = 2400 lei
50recomandari*120 lei=    6000 lei
Va-ti înscris ca agent si aveti posibilitatea să recomandati la noul sistem de sănătate. Pentru o recomandare concretizata estimam ca ve-ti primi 120 lei. Orice român poate găsi minim 9 persoane cărora să le colecteze adeziunile (familia, familii apropiate, rude, rude prin aliantă, prieteni, colegi – de munca, generală, liceu, facultate, vecini, cunostinte, angajati etc.).
E cineva care crede sincer că în cele 6 luni nu poate aduce minim 9 recomandari?
Acum urmează o simplă întrebare: Cum v-ar plăcea să câstigati dublu pentru acelasi efort depus (recomandarea de clienti)? Simplu, învatând alti oameni să facă acelasi lucru ca si dumneavoastră. Acesta este principiul multiplicării, aplicabil în orice sistem multi level marketing.
Observatii – Pentru a avansa la Nivelul 2+/8 vă trebuie minim 9 agenti (directi & indirecti) în structură. Nu e obligatoriu să recrutati 9 agenti directi. Dumneavoastră puteti recruta doar un  sau doi agenti iar aceia  să recruteze alti 7 agenti. Sint sigur ca nimeni nu se gindeste sa recruteze doar doi agenti.
Nivelul 2+/8
Nivelul 2+/8
120 lei / adeziune
Agenti în structură: 10 – 29
20 colaboratori*8lei= 160lei(comision recrutare)
10 recomandari  * 136 lei = 1.360 lei
20 recomandari * 136 lei = 2720 lei
50 recomandari* 136 lei = 6800 lei

Ar deranja pe cineva 6.800 lei pentru recomandarea a 50 de clienti? Începind cu demararea reformei, acest fapt este mai mult decit posibil ,iar pina atunci cistigati din recrutare.
Tine-ti minte Regula de Aur? E timpul să vedem cum câstigăm bani din crearea structurii!
La nivelul 2 o adeziune valorează 136 lei, iar la nivelul 1 doar 120 lei. Cine câstigă diferenta? Cel de la nivelul superior, evident!
Vă amintiti exemplul cu patronul firmei cu 10 angajati? Dacă patronul ar recomanda pe cei 10 angajati dumneavoastră ati câstiga următorii bani:
  • 1 agent * 10 recomandari *120 lei=1200 lei
Dacă recrutati 9 agenti directi iar agentii respectivi colectează câte 10 adeziuni fiecare dumneavoastră veti câstiga:
  • 9 agenti * 10 recomandari =90  recomandari * 16 lei(diferenta nivel) = 1440 lei – În acest lucru constă frumusetea Multi Level Marketing-ului!
Ca un Sef de structură intreprinzător ce sunteti, veti învăta agentii din structura dumneavoastră să facă acelasi lucru, adică să recruteze fiecare câte 9 agenti, pentru a-ti dubla si ei veniturile cu acelasi efort. Daca din cei 9  agenti 5 vor recruta câte 5 agenti la randul lor, deci vor fi în total 34 agenți în structura dumneavoastră (9agenti + 25 agenti ). Felicitări, ati ajuns Nivelul 3+/8!




10 adeziuni * 150 lei = 1.500 lei
20 adeziuni * 150 lei= 3000lei
50 adeziuni * 150 lei = 7.500 lei
30 colaboratori*10 lei= 300lei (comision de recrutare)
Nivelul 3+/8

În acest moment aveti 34 agenti in structura:
  •  agenti recrutati direct de nivel 2+/8
  •  agenti recrutati indirect de nivel 1+/8
Dacă fiecare agent face 10 recomandari dumneavoastră veti câstiga următorii bani:
  • 30 agenți * 10 recomandari fiecare  = 300 recomandari *diferenta de nivel(30lei)=9000 lei (bani câstigati fără niciun efort suplimentar, în afară de instruirea a 9 ageni!)
! ! !  R E C R U T A Ț I     C Â T     M A I     M U L T I     A G E N T I     P E                  O R I Z O N T A L Ă  ! ! !
Orice om inteligent vrea să-si dubleze profiturile, astfel că cei 25 agenti recrutati de agentii directi ai dumneavoastră vor recruta la rândul lor câte 3-5 agenti fiecare. Un mic calcul (25 * 5 = 125) ne spune că ati depăsit limita de 75 agenti, necesară atingerii următorului prag. Felicitări, ati avansat la nivelul 4+/8!
Nivelul 4+/8
Nivelul 4+/8
164 lei / adeziune
Agenti în structură: 75 – 199
75 colaboratori * 10 lei = 750 lei(comision recrutare)+
75 colaboratori*10 lei=750 lei(indemnizatie conducator)
10 recomandari *164  lei = 1640 lei
20 recomandari * 164 lei = 3280 lei
50 recomandari * 164 lei = 8200 lei
Frumoase sume, sunteti de acord?  Recomandari obtinute in cadrul familiei durează maxim 30 minute, acest lucru însemnând pentru dumneavoastră un venit de 500 lei / oră. Comparând cu 5-15 lei / oră muncind în altă parte, ati putea spune că diferenta este colosală!
Evident, aceasta afacere nu va tine mult, doar 6 luni .
În acest moment structura dumneavoastră arată astfel:
  • 5 agenti de nivel 3+/8
  • 25 agenti de nivel 2+/8
  • 125 agenti de nivel 1+/8
Dacă fiecare agent face 10 recomandari dumneavoastră veti câstiga următorii bani:
155 agenti * 10 adeziuni * (diferenta de nivele) = 24200 lei***
***Calculul de mai sus presupune că ati recrutat direct DOAR 9 agenti. Imaginati-vă ce-ar fi dacă ati avea 20-30 agenti recrutati direct…
Personal, consider că sistemul MLM oferit de compania FINMARKETING pare foarte inteligent alcătuit. Ca la orice sistem MLM, cine apare la “spartul târgului” nu are prea mult de câstigat. Dacă cineva s-ar decide să se înscrie prin August 2012 nu ar reusi să ajungă pe treptele superioare. În MLM-uri ideea de bază este să vă înscrieti cât mai devreme si să lucrati la recrutarea de agenti pentru a avea o structură adecvată si a câstiga cât mai mult din structură.


Nivelul 5+/8
Nivelul 5+/8
176 lei / recomandare
Agenti în structură: 200 – 499
La nivelul 5, media pentru recomandarile din structură este de 50  lei. Dacă fiecare agent face 10 adeziuni dumneavoastră veti câstiga următorii bani:
499 agenti *10 recomandari *50=249950 lei echivalentul a 58127 de euro bani din structura.
499 agenti * minim 8 lei(diferenta de nivel) = 4000-8000 lei!  (Bani cistigati acum din structură)
 Nu voi adăuga si nivelele 6, 7 si 8 dar mi-e teamă că vă veti speria de câti bani se pot castiga. Vă reamintesc, dragi români, următoarele lucruri:
  • În anii 2007-2008 (Pilonul 2 – Pensii Private) au aderat ~4.500.000 români (până în 35 ani) si s-au făcut în medie 10 adeziuni / agent.
  • În anul 2012 (REFORMA–in Sănătate) vor adera ~19.000.000 români…
În 2012, la usa dumneavoastră vor bate agenti  de la diferite firme si vor întreba la ce casă privată de sănătate doriti să aderati. Din fericire (sau din păcate, depinde cum priviti lucrurile) aderarea este optională, sistemul este obligatoriu.
Dacă refuzati, veti primi peste ceva timp o scrisoare cum că ati fost repartizat aleator la una din casele private de sănătate.
Dacă acceptati, agentul va câstiga între 100 si 350 lei pentru fiecare recomandare colectată din familia dumneavoastră iar cine l-a recrutat (direct sau indirect) va câstiga de asemenea bani în functie de nivelul atins.
De ce să nu câstigati dumneavoastră acesti bani?
Ne apropiem de cifre astronomice. Din acest motiv, la nivelele 6, 7 si 8 vom simplifica putin calculele.

Nivelul 6+/8
Nivelul 6+/8
186 lei / recomandare
Agenti în structură: 500 – 1199
  • 1199 agenti * 10 recomandari * 60 lei (media diferentei de nivel) = 719400 lei  aproximativ 167300 euro
  • 1199 agenti * minim 7lei   = 8300-12000  bani cistigati acum din recrutare.
  
Nivelul 7+/8
Nivelul 7+/8
194 lei / recomandare
Agenti în structură: 1200 – 2999
  • 2999 agenti * 10 recomandari * 60lei(media diferntei de nivel)  = 1799400 lei , aproximativ 418500 euro
  • 2999 agenti *  minim 5lei (diferenta de nivel)= 15000- 20000 bani obtinuti din recrutare acum



Nivelul 8+/8
Nivelul 8+/8
200lei / recomandare
Agenti în structură: 3.000+
Lăsând glumele la o parte, după cum observati se pot câstiga foarte multi bani.
Sper că au început să vi se învârtă rotitele în cap (asa cum mi s-au rotit si mie când am auzit prima dată de această oportunitate!).
                                                             Alta oportunitate Financiara ca acesta nu va mai apărea în viata românilor,
 asa că nu mai stati pe gânduri si

Sunati la 0766300796 - 0726142305

sau si mai simplu - trimiteti :
 " Vreau sa fiu Agent "
 la mursoimihai@yahoo.com  si va vom contacta noi cu mai multe detalii.


Cu maxim respect,
MURSOI MIHAI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu